Data & Technology Consultant

Solliciteer nu

Data & Technology Consultant

Heb jij een poster hangen met 'In god we trust - all others must bring data'? Gaat jouw hart sneller kloppen van veel data-bronnen en complexe klant vraagstukken? Dan zoeken wij jou.

Full-time · Amsterdam

Over de rol

De rol van mediabureaus verandert in rap tempo. Als 100% onafhankelijk Nederlands bureau is het voor ons belangrijk om te blijven verrassen en innoveren om onze koploperspositie binnen het digitale landschap in Nederland te kunnen continueren. Dit is natuurlijk ondenkbaar zonder data en technologie; de drijfveren van innovatie binnen media.

Als Data & Technology Consultant ben jij de rots in de branding voor onze klanten als het gaat om inzicht en advies voor (marketing) campagnes. Je helpt orde aan te brengen in de wirwar van datastromen en structuren en vertaalt dit naar actionable insights. Jij spreekt de business taal, maar weet ook als geen ander te schakelen met de (IT) data-experts aan klantzijde.

Samen met het Data Consultants-team ben je iedere dag bezig om inzicht en advies makkelijk toegankelijk te maken voor onze klanten. Je denkt na over standaarden en helpt de specialisten bij het visueel maken van (campagne) resultaten. Je rapporteert aan de Performance Director.

Wij zoeken iemand die

  • Makkelijk het gesprek met onze C-level klanten aangaat en weet te achterhalen waar informatie-uitdagingen liggen. Vervolgens vertaal je deze naar data gedreven oplossingen.

  • Samen met het data team analyses maakt en het bijbehorende advied geeft.
  • Technologie en de bijbehorende data niet ziet als doel maar als middel. 
  • Passie heeft voor technologie en continu zoekt naar nieuwe mogelijkheden om, vanuit technologie en data, betere resultaten voor klanten te realiseren.

Vereiste kennis en ervaring

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor ons data & technologie-team. De ideale kandidaat heeft onder andere:

• Minimaal 5 jaar werkervaring, het liefst een mix van bureau- en klantzijde.

• HBO (+) werk- en denkniveau

• Je hebt aantoonbare ervaring met mainstream website analytics- tooling (Google, Adobe, Doubeclick)

• Op data-visualisatie vlak heb je ervaring met tooling als Datastudio, Datorama, Tableau en PowerBI 

• Hands-on ervaring met SQL. Kennis van Big Query, Python en R  is een pré 

Wat bieden wij jou

Een plek in onze ambitieuze en groeiende organisatie als onderdeel van ons digital marketing team. Je werkt samen met de beste specialisten in de markt en met klanten die op het hoogste niveau aan online marketing en media opereren. Je gaat werken vanuit ons pand in Amsterdam-Noord en krijg je bij je werkzaamheden veel vrijheid.

• Professionele werkplek in ons mooie kantoor in Amsterdam- dicht bij metro en de veerpont.

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop van de zaak.

• Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching.

• Fijne werkomgeving. We hebben in ons pand een eigen bioscoop, fijne lobby en een barista hoek waar je terecht kunt voor verse koffie (tijdens de Covid crisis werken we vanuit huis, maar zoeken we elkaar digitaal dagelijks op)

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Data & Technology Consultant? Dan horen we graag van je!