Medior Performance Consultant

Solliciteer nu

Medior Performance Consultant

Ben jij de Medior Performance Consultant die  kanalen onderling afstemt tot een prachtig orkest? Begrijp jij hoe je jouw boodschap het best terug laten komen op een pagina? Weet jij als geen andere strategie te vertalen naar digitale plannen? Weet je met merken mee te denken over de kansen van Direct-to-Consumer en market places? Dan zoeken wij jou!

Full-time · Amsterdam

Over de rol

De rol van mediabureaus verandert in rap tempo. Als 100% onafhankelijk Nederlands bureau is het voor ons belangrijk om te blijven verrassen en innoveren om onze koploperspositie binnen het digitale landschap in Nederland te kunnen continueren. Jij begrijpt dat performance niet tegen gehouden wordt door zaken als GDPR of e-Privacy.

Onze nieuwe Medior Performance Consultant is verantwoordelijk voor het draaien van effectieve (trans)actie-campagnes voor onze klanten. Je werkt hierin nauw samen met de kanaal experts, zoals  SEA, SEO en Affiliate. Het afstemmen van de juiste kanaalmix tegen een aantrekkelijke investering laat jouw performance-hart sneller kloppen. Naast de specialisten ben je gesprekspartner voor je collega's van het account-team en natuurlijk de klant. 

Samen met het team van consultants ben je iedere dag bezig renderende campagnes te draaien. Vanzelfsprekend bekijk 24-uursresultaten en stuur je bij waar nodig. Rapporteren doe je aan de Performance Director.

Wij zoeken iemand die

  • Een echte zelfstarter is. Je maakt zelf een strategie en een plan van aanpak op basis van de input van je account collega's. 

  • KPI's goed weet te definiëren voor een klant en hierop rapporteert

  • Graag initiatief neemt om in- en extern ideeën om te zetten in resultaten voor de campagnes.

  • De kern van een team begrijpt ('Together Everyone Achieves More')

  • Continu op zoek is naar the next thing in digital en dus actief markt kennis bijwerkt 

Vereiste kennis en ervaring

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een ervaren Medior Performance Consultant die deze discipline vorm wil geven binnen ons bedrijf. De ideale kandidaat heeft onder andere:

• Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring.

• HBO (+) werk- en denkniveau

• Aantoonbare ervaring met meerdere marketing disciplines, zoals SEA, Affiliate en Social

• Technisch ben je voldoende onderlegt om de statistieken in te duiken (Google Analytics) en tagging aan te passen (Google Tag Manager) 

Wat bieden wij jou

Een plek in onze ambitieuze en groeiende organisatie als onderdeel van ons digital marketing team. Je werkt samen met de beste specialisten in de markt en met klanten die op het hoogste niveau aan online marketing en media opereren. Je gaat werken vanuit ons pand in Amsterdam-Noord en krijg je bij je werkzaamheden veel vrijheid.

• Professionele werkplek in ons mooie kantoor in Amsterdam- dicht bij metro en de veerpont.

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop van de zaak.

• Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching.

• Fijne werkomgeving. We hebben in ons pand een eigen bioscoop, fijne lobby en een barista hoek waar je terecht kunt voor verse koffie (tijdens de Covid crisis werken we vanuit huis, maar zoeken we elkaar digitaal dagelijks op)

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Performance Consultant? Dan horen we graag van je!