Medior SEA Specialist

Solliciteer nu

Medior SEA Specialist

Ben jij een ervaren Paid Search specialist en wil jij jouw kennis en ambities kunnen spiegelen aan een snelgroeiende organisatie die op Champions League niveau klanten bedient?

Full-time · Amsterdam

De rol van bureaus verandert in rap tempo. Het is voor ons belangrijk om te blijven verrassen en innoveren om onze koploperspositie binnen het digitale landschap in Nederland te kunnen continueren. Met een team van gedreven mediaspecialisten en -consultants, werken wij aan projecten voor topspelers binnen het grootzakelijke segment van de markt. Iedere klant vraagt een op maat gesneden plan en een intensieve samenwerking. Als Medior SEA Specialist vervul jij een zeer specialistische rol binnen onze organisatie en help jij onze klanten om maximaal rendement te halen uit hun Google Ads en Microsoft advertising.

Wat zoeken wij?

Als Medior SEA Specialist werk je voor diverse SEA-accounts en -campagnes die aan jou zijn toegewezen. Dit varieert in sales (performance) campagnes en brand campagnes of een combinatie hiervan. Je werkt operationeel op deze accounts. Sommige accounts zijn groter en complexer; hieraan werk je in teamverband met andere specialisten. Hiervoor schakel je veelvoudig met digital consultants en accountmanagers. SEA is een onderdeel van de diensten dat wordt aangeboden, je stemt de aanpak af met multidisciplinaire teams om tot een perfecte klantreis te komen.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Wij verwachten daarbij dan ook een sterk proactieve houding met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Bij complexe probleemstellingen ga je actief op zoek naar oplossingen en legt dit ter discussie neer bij het team. Je vindt het look om met een variërend klantenpakket te werken van automotive tot supermarkten of klanten met duurzame oplossingen.

Functieomschrijving

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een Medior SEA Specialist met de volgende eigenschappen:

• Je hebt een performance mindset en legt jezelf iedere keer hogere doelen op

• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als SEA specialist, waarbij je individueel hebt gewerkt aan klanten.

• Je komt proactief met oplossingen of ideeën om de performance van accounts te verbeteren

• Je beschikt over een sterk analytisch vermogen; waarbij je op basis van data met verbetervoorstellen komt.

• Google ads of Microsoft advertising kent geen geheimen voor jou met name binnen Search.

• Ervaring met Shopping campagnes is een pre.

• Je bezit alle Google Ads-certificaten uit de Google Academy for Ads.

• Ervaring met software als Channable en andere automatiseringssoftware is een pre.

• Je bent vaardig in het presenteren van campagnecijfers, rapportages en status-quo’s van en bij accounts.

• Je beschikt over HBO(+) werk- en denkniveau

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Aanbod

Je krijgt een medior functie binnen een sterk groeiende organisatie met oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze geïntegreerde benadering van digital marketing, waarmee we branding en performance altijd aan elkaar koppelen, geeft ons een unieke positie in de markt. Specialisten, strategen en generalisten, branding en performance, we hebben alle soorten mensen en disciplines in huis. De gemene deler is ons performance DNA: dit komt terug in onze mensen en in onze dienstverlening.

Je leert hier sneller dan waar dan ook, en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos. Je werkt voor mooie klanten, zoals Philips, Walibi, BCC, Vivat, AkzoNobel en SuitSupply. Sinds 2018 zijn we onderdeel geworden van Candid Platform, de grootste onafhankelijke platformorganisatie van Nederland voor media-, marketing- en communicatiebureaus. Dit zorgt ervoor dat je altijd de sweet spot van marketing, creativiteit, data & technologie kan opzoeken voor jezelf en voor jouw klanten.

In jouw functie krijg je, naast een hoge mate van verantwoordelijkheid, veel vrijheid en ruimte om jouw ondernemerschap te tonen in jouw dagelijkse werkzaamheden. Verder bieden we jou:

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop van de zaak

• Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching

• De meest legendarische thema borrels

• Fijne werkomgeving in Amsterdam-Noord met een eigen bioscoop en restaurant (tijdens de Covid crisis werken we vanuit huis).

    Solliciteer

    Laat ons weten wie jij bent en waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek!