Senior Marketing Automation Consultant

Solliciteer nu

Senior Marketing Automation Consultant

Ben jij een Senior Marketing Automation Consultant die complexe geautomatiseerde klantreizen opstelt voor onze klanten? Ben jij voortdurend op zoek naar een nieuw haakje in een (klanten) database om campagnes nog beter te laten renderen? Denk jij in (email) flows en word je geinspireërd door resultaat? Dan zoeken wij jou!

Full-time · Amsterdam

Over de rol

De rol van mediabureaus verandert in rap tempo. Als 100% onafhankelijk Nederlands bureau is het voor ons belangrijk om te blijven verrassen en innoveren om onze koploperspositie binnen het digitale landschap in Nederland te kunnen continueren. In het rijtje innovaties van de laatste jaren kan Marketing Automation niet ontbreken. Als doorgewinterde Senior Marketing Automation Consultant snap jij dat de klantreis steeds complexer wordt en dat een geautomatiseerde opvolging het enige juiste antwoord is om efficiëntere campagnes te draaien.

Je bouwt mee aan een nieuwe dienst in ons portfolio. Je krijgt dus veel ruimte om jouw visie op het automation spectrum te delen en mede vorm te geven voor Online Company. Je bent natuurlijk op de hoogte van de laatste ins- en outs in de markt en draagt continu bij aan het kennisniveau en expertise binnen onze organisatie en bij onze klanten.

Samen met de collega's van onze paid  en owned channels zorgt jouw bijdrage voor een gezondere balans tussen betaald en organisch verkeer. Dagelijks bekijk je resultaten en stuur je bij waar nodig. Je ziet wat er technisch aangepast moet worden en ontwerpt nieuwe (klant) flows voor campagnes. Rapporteren doe je aan de Performance Director.


Wij zoeken iemand die

  • Goed met onze klant(en) in gesprek raakt over welke data en systemen er beschikbaar zijn met relevante (trans)actie-data.
  • Technische kennis heeft van data-(extensies) en selecties en  voor wie SQL geen geheimen heeft.
  • (Klant) journeys ontwerpt, technisch realiseert en vervolgens beheert.
  • Onze grote klanten adviseert over marketing automation oplossingen.
  • De laatste automation trends via blogs en sociale netwerken volgt. Zo weet je precies welke kansen we nog kunnen benutten.

Vereiste kennis en ervaring

We zoeken een ervaren Senior Marketing Automation Consultant die deze discipline vorm kan en wil geven binnen onze organisatie. Onze ideale kandidaat heeft onder andere:

• Minimaal 6 jaar werkervaring, bij voorkeur aan bureau- of software zijde.

• HBO (+) werk- en denkniveau.

• Een ondernemend karakter;  je werkt doelgericht en hebt je focus op voortgang. Starten doe je natuurlijk zelf.

• Ervaring met CRM systemen en het werken met data in verschillende (web)software systemen. 

• Kennis van databases en data modellen.

• Ervaring met HTML, SQL is een must. Het is een pre als je ook ervaring hebt met Marketing Cloud API (SOAP/REST)

Wat bieden wij jou

Een plek in onze ambitieuze en groeiende organisatie als onderdeel van ons performance marketing team. Je werkt samen met de beste specialisten in de markt en met klanten die op het hoogste niveau aan online marketing en media opereren. Je gaat werken  vanuit ons pand in Amsterdam-Noord en krijg je bij je werkzaamheden veel vrijheid.

• Professionele werkplek in ons mooie kantoor in Amsterdam- dicht bij metro en de veerpont.

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop van de zaak.

• Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching.

• Fijne werkomgeving. We hebben in ons pand een eigen bioscoop, fijne lobby en een barista hoek waar je terecht kunt voor verse koffie (tijdens de covid crisis werken we vanuit huis, maar zoeken we elkaar digitaal dagelijks op)

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Marketing Automation Consultant? Dan horen we graag van je!