Senior Performance Consultant

Solliciteer nu

Senior Performance Consultant

Ben jij de Senior Performance Consultant die de kanalen onderling afstemt tot een prachtig orkest? Begrijp jij hoe je jouw boodschap het best terug laten komen op een pagina? Denk jij voortdurend over D2C en market places? Dan zoeken wij jou!

Full-time · Amsterdam

Over de rol

De rol van mediabureaus verandert in rap tempo. Als 100% onafhankelijk Nederlands bureau is het voor ons belangrijk om te blijven verrassen en innoveren om onze koploperspositie binnen het digitale landschap in Nederland te kunnen continueren. Als ervaren Senior Performance Consultant begrijp jij als geen ander dat performance niet tegen gehouden wordt door zaken als GDPR of e-Privacy.

Je bent verantwoordelijk voor het draaien van effectieve (trans)actie campagnes voor onze klanten in nauwe samenwerking  met o.a. SEA, SEO en Affiliate-kanaal experts. Het afstemmen van de juiste kanaalmix tegen een aantrekkelijke investering laat jouw performance-hart sneller kloppen. Naast specialisten ben je  gesprekspartner voor je account collega's en natuurlijk de klant. 

Met het consultantteam ben je iedere dag hard aan het werk om renderende campagnes te draaien. Vanzelfsprekend bekijk je alle 24-uursresultaten en stuurt bij waar nodig. Rapporteren doe je aan de Performance Director.

Wij zoeken iemand die

  • Een echte zelfstarter is. Je maakt zelf een strategie en plan van aanpak op basis van de input van de account collega's. 

  • KPI's voor een klant goed weet te definiëren en hierop rapporteert.

  • Graag initiatief neemt en interne- en extern ideeën om zet in klinkende resultaten voor de campagnes.

  • De kern van een team begrijpt ('Together Everyone Achieves More')

  • Continu op zoek is naar the next thing in digital en dus actief markt kennis bijwerkt. 

Vereiste kennis en ervaring

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een ervaren professional die deze discipline glans wil geven binnen ons bedrijf. De ideale kandidaat heeft onder andere:

• Minimaal 7 jaar werkervaring, het liefst een mix van bureau- en klantzijde.

• HBO (+) werk- en denkniveau

• Je hebt aantoonbare ervaring met meerdere marketing disciplines zoals SEA, Affiliate en Social.

• Technisch ben je voldoende onderlegt om zelf de statistieken in te duiken (Google Analytics) en tagging aan te passen (Google Tag Manager). 


Wat bieden wij jou

Een plek in onze ambitieuze en groeiende organisatie als onderdeel van ons digital marketing team. Je werkt samen met de beste specialisten in de markt en met klanten die op het hoogste niveau aan online marketing en media opereren. Je gaat werken vanuit ons pand in Amsterdam-Noord en krijg je bij je werkzaamheden veel vrijheid.

• Professionele werkplek in ons mooie kantoor in Amsterdam- dicht bij metro en de veerpont.

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop van de zaak.

• Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching.

• Fijne werkomgeving. We hebben in ons pand een eigen bioscoop, fijne lobby en een barista hoek waar je terecht kunt voor verse koffie (tijdens de Covid crisis werken we vanuit huis, maar zoeken we elkaar digitaal dagelijks op)

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Performance Consultant? Dan horen we graag van je!