Senior SEA Specialist

Solliciteer nu

Senior SEA Specialist

Ben jij een ervaren Senior SEA Specialist en wil jij jouw kennis en ambities kunnen spiegelen aan een snelgroeiende organisatie die op Super League-niveau klanten bedient?

Amsterdam - full-time

Over de rol

De rol van bureaus verandert in rap tempo. Het is voor ons belangrijk om te blijven verrassen en innoveren om onze koploperspositie binnen het digitale landschap in Nederland te kunnen continueren. Met een team van gedreven mediaspecialisten en -consultants, werken wij aan projecten voor topspelers binnen het grootzakelijke segment van de markt. Iedere klant vraagt een op maat gesneden plan en een intensieve samenwerking. Als Senior SEA Specialist vervul jij een zeer specialistische rol binnen onze organisatie en help jij onze klanten om maximaal rendement te halen uit hun Google Ads en Microsoft advertising. 

Functie omschrijving

Als Senior SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor diverse SEA-accounts en -campagnes die aan jou zijn toegewezen. Je geeft inhoudelijke sturing aan diverse specialisten, die op operationeel vlak op deze accounts werken. Sommige accounts zijn groter en complexer; hieraan werk je – eventueel samen met andere specialisten – zelf op operationeel vlak mee. Daarnaast ben jij een volwaardige gesprekspartner voor onze klanten.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Wij verwachten daarbij dan ook een sterk proactieve houding. Bij complexe probleemstellingen bied je een passende oplossing, of ga je hier actief naar op zoek. Daarmee ben je één van onze sterkste specialistische krachten binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een Senior SEA Specialist met de volgende eigenschappen:

• Je hebt een performance mindset en legt jezelf iedere keer hogere doelen op

• Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als SEA specialist, waarbij je hebt gewerkt op accounts met (zeer) grote budgetten.

• Je bent in staat om je kennis, visie en ervaring in te zetten om de SEA strategie, propositie en aanpak van onze klant te analyseren of zelfstandig uit te werken.

• Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de directie of het management en met onze klanten.

• Google ads of Microsoft advertising kent geen geheimen voor jou met name binnen Search en Shopping campagnes.

• Je beschikt over een sterk analytisch vermogen; je bent een expert in Google Analytics.

• Je kent geen verrassingen in Google Tag Manager.

• Je bezit alle Google Ads-certificaten uit de Google Academy for Ads.

• Je hebt uitgebreide ervaring met software als Google Search Ads 360, Channable en andere cross-kanaal oplossingen.

• Je bent vaardig in het presenteren van campagnecijfers, rapportages en status-quo’s van en bij accounts.

• Je beschikt over HBO(+) werk- en denkniveau

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Aanbod

Je krijgt een belangrijke senior functie binnen een sterk groeiende organisatie met oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze geïntegreerde benadering van digital marketing, waarmee we branding en performance altijd aan elkaar koppelen, geeft ons een unieke positie in de markt. Specialisten, strategen en generalisten, branding en performance, we hebben alle soorten mensen en disciplines in huis. De gemene deler is ons performance DNA: dit komt terug in onze mensen en in onze dienstverlening.

Je leert hier sneller dan waar dan ook, en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos. Je werkt voor mooie klanten, zoals Philips, Walibi, BCC, Vivat, AkzoNobel en SuitSupply. Sinds 2018 zijn we onderdeel geworden van Candid Platform, de grootste onafhankelijke platformorganisatie van Nederland voor media-, marketing- en communicatiebureaus. Dit zorgt ervoor dat je altijd de sweet spot van marketing, creativiteit, data & technologie kan opzoeken voor jezelf en voor jouw klanten.

In jouw functie krijg je, naast een hoge mate van verantwoordelijkheid, veel vrijheid en ruimte om jouw ondernemerschap te tonen in jouw dagelijkse werkzaamheden. Verder bieden we jou:

• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop van de zaak

• Persoonlijk ontwikkelingsplan met training en coaching

• De meest legendarische thema borrels

• Fijne werkomgeving in Amsterdam-Noord


Solliciteer

Laat ons weten wie jij bent en waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek!